لایه های زیستی در محیط فرآوری مواد غذایی

لایه های زیستی در محیط فرآوری مواد غذایی

ویسنده: هنس بلاسچک – هوآ. اچ ونگ – مردیث. ای آگل
مترجم: حبیب الله میرزایی – آتنا دهقان سکاچایی – راحیل رضایی – سید سهیل امیری عقدایی
ناشر: دانشگاه امام حسین (ع)
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: ۲۶۰
اندازه کتاب: وزیری  – سال انتشار: ۱۳۹۲ – دوره چاپ: ۱

 

مروری بر کتاب

کتاب حاضر به معرفی لایه های زیستی حاصل از میکرو ارگانیسم های غذازاد، خطرات ناشی از آنها در زنجیره های غذایی، کاربردهای مفید در صنعت غذا و یافته های مربوط به پاک سازی آنها می پردازد. این کتاب نه تنها مبحث لایه های زیستی در محیط های فرآوری غذایی را کاملا پوشش داده است بلکه مباحث ساختار لایه های زیستی، ارتباط بین گنه های مهاجم و قابلیت تشکیل لایه زیستی و ارتباطات سلولی را نیز شامل می شود. همچنین نقاط بحرانی از نظر تولید لایه های زیستی را معرفی نموده و راه حل هایی جهت مرتفع نمودن مشکلات سیستم های بهداشتی موجود در محیط های فراوری مواد غذایی ارائه می دهد.

این کتاب در زمینه میکروبیولوژی، بهداشت و سلامت مواد غذایی، اطلاعات مفیدی را به خوانندگان انتقال خواهد داد و می تواند به عنوان مرجعی کامل برای جامعه علوم غذایی شامل دانشمندان صنعت، محققان دانشگاهی و عوامل قانون گذار باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *