مقالات رسیده

* جدیدترین خبرها *
مقالات کامل را ارسال کنید
ردیف نام و نام خانوادگی عنوان مقاله وضعیت
 ۱

۲

۳

۴

۵

۶

۷

۸

۹

۱۰

۱۱

۱۲

۱۳

۱۴

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۰

۲۱

۲۲

۲۳

۲۴

۲۵

۲۶

۲۷

۲۸

۲۹

۳۰

۳۱

۳۲

۳۳

۳۴

۳۵

۳۶

۳۷

۳۸

۳۹

۴۰

۴۱

۴۲

۴۳

۴۴

مهرداد برون

حمیدرضا رودی و مهدی کوتنایی

محمد افروغ

سمیه رحیمی و فرناز جمشیدی

حدیث آریایی

حبیب ملاحسینی

الهام کشمیری زاده

وحید نوروزی بزاز

سیما سادات حسینی

جهانگیر حسینی پور

محمدحسین طاهری

جلال حیدربیگی

سمیرا اردستانی

فاطمه کاظمیان بازکیایی

پرنیان متقیان

میترا ملائی 

سیده لیلا حسینی پور

دنیا مرادی

مونا شریفی سلطانی

هانیه طلوعی

سیده اکرم موسوی

بهمن زمانی

سجاد فتوحی

فروغ عباسی

نرگس امیدی

 سیده لیلا حسینی پور

ساناز امید

فرناز معصوم زاده 

 تیوا کفیلی ، محمد برزگر قاسمی

نیما حکمائی

میکائیل جدیدی زرگر

آسیه قیافه شیرزادی

میتراملایی

سپهر سرمست

زهر اخلوصی

رضا رضانژاد

زهرا کریمی پور

مصطفی امام پور

رضا پورزند

مهسا سامی

شیدا قائد رحمتی

فروغ عموئیان

روناک امیری

مهسا مومنی رفیع ، ناصر صداقت

بسته بندی مواد غذایی

تاثیر برچسب های بسته بندی بر فرآیند بازیافت کاغذ های باطله

بسته بندی استاندارد و مشتری پسند ، موئلفه از یاد رفته در صنایع دستی ایران

خواص فیلم شوندگی ژل آلوئه ورا

طراحی و کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP)

طراحی و گرافیک ،چاپ دو رکن در ارتقای بسته بندی صادرات

مروری بر روش های نوین آمایش پساب صنایع خمیر وکاغذ

طرح لیوان یکبار مصرف با رویکرد کاهش حجم پسماند

رویکرد های زیبایی شناسی در طراحی بسته بندی محصولات صنایع شوینده

بررسی و تحلیل میزان اثر بخشی هندسه بسته بندی بر هویت کالا

ظروف خود گرمایشی

خارجی (لاتین)

ارزیابی اثرات پوشش­های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی­های حسی گوشت گوسفند تازه

افزایش زمان ماندگاری آجیل ها و مغز ها با استفاده از پوشش های خوراکی 

الزامات بسته بندی مواد غذایی برای افراد سالمند

بسته بندی نانو در مواد غذایی

کاربرد بیوسنسور در بسته بندی هوشمند مواد غذایی

بسته بندی ضد میکروبی

بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی

بررسی افزودن آنتی­اکسیدان در پوشش­های گوشت و محصولات گوشتی

بسته بندی و فیلم های خوراکی در مواد غذایی

Different analytical methods for determine Bisphenol A and its derivatives in food packaging: A Review

تهیه و بررسی فیلم های بسته بندی کششی با شفافیت بسیار بالا بر پایه آمیزه های پلی اتیلن سبک شاخه ای/پلی ۱ هگزن

A review on the effect of varied plasticizers on properties of whey protein-based films

Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs: A Review

عوامل موثر بر پدیده مهاجرت در بسته‏ بندی‏ های پلیمری مواد غذایی

مروری بر تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی پروبیوتیک ها در پنیر 

طراحيِ پيام هاي بصري زيست محيطي در بسته بندي كالاهاي مصرفي در پرتو گرافولوژي فرهنگي

تحقیق نانولیپوزوم های تهیه شده از روش آبدهی الیه نازک با غلظتهای مختلف 

طراحی و ساخت دستگاه بسته بندیشارژاقتصادیمواد شوینده

بسته بندی نان های بدون گلوتن

روش های نوین بسته بندی انجیر

بسته بندی خود سرمایشی

خلاقیت درطراحی بسته بندی با رویکرد چند حسی

فرآوری و بسته بندی ترخینه

مروری بر اهمیت بسته بندی در تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی و مواد غذایی

هویت بخشی به بسته بندی المان فرهنگی

مهار بار و نقش آن در بسته بندی های حمل و نقلی

لجستیک بسته بندی پایدار

بسته بندی سیب زمینی پاستوریزه

بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده قارچ دنبلان صحرایی

معیار های موثر در طراحی فرم عملکرد بسته بندی کالاهای ایرانی

بسته بندی هوشمند

استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات

در حال بررسی

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

در حال بررسی

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

در حال بررسی

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده

پذیرفته شده