مقالات پوستری

 

لیست مقالات پوستری

 

ردیف عنوان مقاله نویسنده / نویسندگان مقاله
۱ تاثیر برچسب های بسته بندی بر فرآیند بازیافت کاغذ های باطله حمید رضا رودی، مهدی سمیعی کوتناهی
۲ بسته بندی استاندارد و مشتری پسند ، موئلفه از یاد رفته در صنایع دستی ایران محمد افروغ
۳ طراحی و کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) حدیث آریایی
۴ طراحی و گرافیک ،چاپ دو رکن در ارتقای بسته بندی صادرات حبیب ملاحسینی
۵ مروری بر روش های نوین آمایش پساب صنایع خمیر وکاغذ الهام کشمیری زاده
۶ طرح لیوان یکبار مصرف با رویکرد کاهش حجم پسماند وجید نوروزی بزاز، مجتبی ثابت فرد
۷ بررسی و تحلیل میزان اثر بخشی هندسه بسته بندی بر هویت کالا سارا طراوتی ۱ ، جهانگیر حسین پور
۸ اساس عملکرد و ساختار بسته بندی های خودگرم شونده محمدحسین طاهری۱*، امیرحسین عابدینی۲ مهدی فرهودی۳
۹ ۱٫   Study of physical and mechanical properties of PE/CNC nanocomposite for food packaging applications حیدر بیگی
۱۰ افزایش زمان ماندگاری آجیل ها و مغز ها با استفاده از پوشش های خوراکی فاطمه کاظمیان۱* ، مهدی فرهودی۲، مرضیه حسینی۳ ، سعیده شجاعی۴
۱۱ بسته بندی نانو در مواد غذایی میترا ملایی‌‌پروری، مجید جوانمرد داخلی*، محمدرضا میمنت
۱۲ کاربرد بیوسنسور در بسته بندی هوشمند مواد غذایی سیده لیلا حسینی پور، مجيد جوانمرد۲*
۱۳ بسته بندی ضد میکروبی دنیا مرادی۱، افشین سلاح ورزی۲، مونا شریفی سلطانی۳، مجید جوانمرد۴
۱۴ بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی مونا شریفی سلطانی، دنیا مرادی، افشین سلاح ورزی، مجید جوانمرد
۱۵ بررسی افزودن آنتی­اکسیدان در پوشش­های گوشت و محصولات گوشتی هانیه طلوعی، مهدی فرهودی۲
۱۶ بسته بندی و فیلم های خوراکی در مواد غذایی سید اکرم موسوی، مجید جوانمرد
۱۷ Different analytical methods for determine Bisphenol A and its derivatives in food packaging: A Review Bahman Zamani1. Narges Omidi1. Mehdi Farhoodi2
۱۸ تهیه و بررسی فیلم های بسته بندی کششی با شفافیت بسیار بالا بر پایه آمیزه های پلی اتیلن سبک شاخه ای/پلی ۱ هگزن سجاد فتوحی
۱۹ Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs: A Review Narges Omidi Arjenaki 1. Bahman Zamani 1. Mehdi Farhoodi 2. Sanaz omid
۲۰ عوامل موثر بر پدیده مهاجرت در بسته‏ بندی‏ های پلیمری مواد غذایی سیده لیلا حسینی پور۱ ، سهیل اسکندری۲،۳*
۲۱ مروری بر تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی پروبیوتیک ها در پنیر ساناز امید، مهدی فرهودی، نگین نوری۳، نرگس امیدی۴
۲۲ بسته بندی نان های بدون گلوتن میکائیل جدیدی زرگر۱، پریسا رحمانی۲، ناصر صداقت۳
۲۳ روش های نوین بسته بندی انجیر آسیه قیافه شیرزادی۱، ناصر صداقت۲
۲۴ فرآوری و بسته بندی ترخینه فاطمه کاظمیان راد۱، زهرا خلوصی۲، ناصر صداقت۳
۲۵ هویت بخشی به بسته بندی المان فرهنگی محمدرضا شریف‌زاده۱، زهرا کریمی‌پور۲
۲۶ انتخاب بسته بندی کیفی از طریق فناوری ردیابی چشم رضا پورزند
۲۷ بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده قارچ دنبلان صحرایی روح انگیز سپهری ، شیوا قائد رحمتی، ناصر صداقت
۲۸ معیار های موثر در طراحی فرم عملکرد بسته بندی کالاهای ایرانی فروغ عموئیان
۲۹ استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات مهسا مومنی رفیع، ناصرصداقت
۳۰ ملاحظات مربوط به مقررات جهانی جهت بسته ‌بندی سبز نویسنده:  George G. Misko

مترجمان: محمد خدابخشی، کیوان رزق ده

۳۱ بسته‌ بندی جهت بهره‌ وري اکولوژيکي زنجیره تامین (چرا لجستیک باید در فرآيند توسعه بسته‌ بندی دخالت کند؟ ) نویسنده: Katrin Molina-Besch and Henrik Pa° lsson

مترجمان: محمد خدابخشی، کیوان رزق ده

۳۲ بسته بندی دارو، تازه‌های بسته بندی و مولفه های مهم تاثیرگذار در بسته بندی و مشکلات صادرات دارو محمد خدابخشی، ندا اصلان زاده۲
۳۳ بررسی چالش­های بسته بندی پایدار در محیط زیست دکتر محمد خدابخشی، دکتر رضا محسنی
۳۴ بسته بندی داروهای گیاهی و ارتباط آن با نرخ پذیرش توسط مردم از منظر زیستی، کشاورزی، اقتصادی، تجاری و ارتباطی نویسندگان: مختار یونس ، سوزان دیدا

مترجمان: محمد خدابخشی، ندا اصلان‌زاده

۳۵ “تدارکات بسته بندی پایدار” پیوند بین پایداری و رقابت پذیری در زنجیره های تامین نویسندگان: Jesús García-Arca , A. Trinidad González-Portela Garrido and J. Carlos Prado-Prado

مترجمان: محمد محمد همتی

۳۶ نقش اجرای استانداردهای متا در”تدارکات بسته بندی” برای بهبود عملکرد در زنجیره تامین ناصر میر نظامی
۳۷ تهیه نانو پوشش ضد میکروبی و خوراکی ازپوسته دانه اسفرزه براي افزایش ماندگاری آجیل و خشكبار عبدالرسول ارومیه ای
۳۸ پالتهای چوبی و کاربرد آن در سیستم های حمل و نقل رضایی ارجمند
۳۹ بررسی جایگاه بسته بندی در صنایع دستی روح اله رحمانی
۴۰ تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید زهرا طلوعی، عبدالرسول ارومیه ای
۴۱ تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان شهناز فاطمی
۴۲ کاربرد نقوش تصویری ایرانی اسلامی -در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران گلناز همام
۴۳ بایونانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی: مروری بر پیشرفت های اخیر مهدیس سادات طباطبایی
۴۴ حفاظت از محیط زیست، ایجاد اشتغال، تولید محصولات با ارزش افزوده از ضایعات پلاستیکی عبدالرسول ارومیه ای
۴۵ برهمكنش پلاستيك هاي بسته بندي با محصول صالحه صنیعی نیامقدم ، عبدالرسول ارومیه­ ای
۴۶ روند استفاده از پالت های چوبی در سیستم های توزیع آزاد فلاح
۴۷ افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن صالحه صنیعی نیامقدم ، عبدالرسول ارومیه ­ای
۴۸ آینده بازار بایو پلاستیک ها در جهان عبدالرسول ارومیه ای
۴۹ تهیه و بررسی خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های نانو بایو پلیمری بر پایه پلی لاکتیک اسید آیدا یکتا۱، عبدالرسول ارومیه ای۲
۵۰ تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات مائده روحانی، ناصر صداقت
۵۱ بررسی تاثیر عناصر بسته بندی مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان با نقش تعدیل‌گری متغیرهای جمعیت شناختی داود فیض، مرتضی خیرالدین قدیرآبادی
۵۲ تعیین ویسکوزیته چسب های حلالی پایه پلی کلروپرن جهت بسته بندی نرگس ستوده روش نغمه ستوده روش، الهام کشمیری زاده
۵۳ حذف رنگ از پساب شبیه سازی شده در قسمت بسته بندی صنایع نساجی فاطمه اسدالهی، الهام کشمیری زاده
۵۴ پلیمرها عامل موثر در گسترش کیفیت صنعت بسته بندی واحد رحمانپور، مریم آزادتیرکان، غلامرضا نوری ، نوید پیرایکده لو
۵۵ رویکرد جدید علم نانو مواد در بسته بندی مواد غذایی آتوسافرخ، اکرم شریفی،
۵۶ مروری بر تأثیر اصلاح فیزیکی بر خصوصیات فیلم بر پایه نشاسته پردیس احمدیان، الهه نصوحیان، هومان مولوی
۵۷ تأثیر بسته‎بندی هوشمند در گیاهان دارویی سامان عثمانپور  ، زانیار زیباهوش
۵۸ بررسی اثر تصفیه با بهره گیری از روش های نوین برپساب صنایع تولید کننده خمیر و کاغذ لاله جاوید
۵۹ استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی انتی باکتریال برای بسته بندی مواد غذایی روناک امیری، محسن اکبری، روزبه امیری
۶۰ روش های تولید، عوامل موثر و کاربرد انکپسولاسیون پپتیدها در موادغذایی سید علیرضا بنی هاشمی، مهدی نیکو، زهرا قاسم پور، علی احسانی ، محمد یوسفی، آرزو خضرلو
۶۱ مروری بر تاثیر مواد و روش‌های مختلف بسته‌بندی بر زنده‌ مانی و پایداری نگهداری باکتری‌ های پروبیوتیک در محصولات غذایی زهرا حسین‌آبادی، مجتبی جعفری، علی مهرابی، مهسا رضاپور
۶۲ مروری بر تاثیر بسته بندی اسکین تحت خلاء بر کیفیت گوشت خام و محصولات گوشتی فرآوری شده علی مهرابی، مجتبی جعفری، زهرا حسین‌آبادی، مهسا رضاپور
۶۳ بررسی مروری تاثیر جاذب های اکسیژن بر ویژگی های کیفی گوشت و فراورده های گوشتی حسین حسن نژاد، مجتبی جعفری، آیدین طارمسری
۶۴ کاربرد ضایعات صنعت کشاورزی و دریایی در بسته بندی مواد غذایی مهسا رضاپور،  مجتبی جعفری، زهرا حسین آبادی، علی مهرابی
۶۵ نقش پپتیدهای ضد میکروبی در بسته بندی فعال مواد غذایی سید علیرضا بنی هاشمی، آرزو خضرلو۲،مهدی نیکو، علی احسانی
۶۶ کاربرد فیلم های خوراکی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی ایرج کریمی ثانی ، پیمان محمودزاد، فاطمه دادخواه، اصغرعابدي
۶۷ کاربرد مواد تغییر فاز در بستهبندی مواد غذایی برای جلوگیری از نوسانات حرارتی الهام آل‌حسینی، سید مهدی جعفری
۶۸ استفاده از فناوری الکتروریسی و نانوالیاف در بسته بندی مواد غذایی الهام آل‌حسینی، سید مهدی جعفری
۶۹ بسته بندی کالاهای صادراتی مژده صابری
۷۰ بسته بندی پلیمری زیست تخریب پذیر بهزاد محمدی، نرگس السادات موسوی
۷۱ تأثیر پالایش بر خواص ساختاری الیاف سلولزی و ویژگی های کاغذ تهیه شده حمیدرضا رودی
۷۲ مروری بر بسته بندی مواد غذایی، نقش ها، مواد، و مسائل مربوط به محیط زیست سید مهدی میرکمالی
۷۳ بسته‌بندی و کاربرد آن در محصولات گوشتی عارف عرفانی ، میرخلیل پیروزی فرد، هادی الماسی، نسا غیبی
۷۴ فناوری بسته بندی های نوین و دوستدار محیط زیست در صنعت غذا مهرنوش توکلی، محمدهادی آریایی منفرد
۷۵ تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن فاطمه خوشدونی فراهانی، عبدالرسول ارومیه ای، انوشه شریفان
۷۶ بررسی تأثیر بسته بندی در تأمین رضایت مشتریان در حوزه لجستیک نظامی عبد الرحمن کشوری، رضا عارف، حسن زلفی*
۷۷ کاربرد فیلم ها و پوشش های ضد میکروب در بسته بندی مواد غذایی فرهاد غفاری آذر، فرید عمیدی فضلی
۷۸ Improvement of Paper Strengths through Partially Use of Highly Externally Fibrillated Fibers Hamidreza Rudi,a
۷۹ پیشرفت های امروزی در تولید نانوساختارهای سلولزی حمیدرضا رودی
۸۰ کاربرد و انواع شبکه های حسگر و نانو حسگر در کنترل کیفیت محصولات غذایی فرهاد غفاری آذر، فرید عمیدی فضلی
۸۱ مهاجرت ترکیبات شیمیایی از پلیمرهای بسته بندی مواد غذایی در طی فرآیندهای حرارتی و انبارش و تاثیر آن بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی ضحی چهاردهی سیرتی، احمدرضا زمانی فریزهندی
۸۲ بسته بندی با کاربری چندگانه علی زینال ، سارا کریمی صفت
۸۳ کاغذ ضدباکتری از الیاف بازیافتی حمیدرضا رودی
۸۴ استفاده از نانوسلولز در صنعت بسته بندی سبز صنایع غذایی سید رحمان جعفری پطرودی
۸۵ مدل بررسی تاثیر عوامل تامینی در بسته بندی مهمات با استفاده از منطق فازی عبد الرحمن کشوری، رضا عارف، حسن زلفی*
۸۶ بررسی اهمیت شاخص های امنیت بسته بندی در لجستیک نظامی حسن زلفی*، احمدتهرانی گوهر
۸۷ بررسی متقابل تاثیر پیاده سازی شاخص های تامینی و اقتصادی در بسته بندی سلاح و مهمات با استفاده از منظق فازی عبدالرحمان کشوری، رضا عارف، حسن زلفی
۸۸ راهکار های مناسب در راستای جایگزینی برای بسته بندی نان احترام نوری
۸۹ تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذره دی اکسید تیتانیوم : خصوصیات فیزیک و شیمیایی واحد تحقیق توسعه گروه  دانش بنیان صنعتی طب پلاستیک نوین ۱
۹۰ اثر کاربرد تیمار UVC و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر خواص کیفی ، میکروبی و ارزش غذایی آریل انار آماده مصرف مهشاد مقومي، يونس مستوفي، ذبيح اله زماني، علیرضا طلایی
۹۱ مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های  بر پایه ی پروتئین آب پنیر فروغ عباسی شهیر، زاهد احمدی، سمیه محمدی
۹۲ بررسی میزان باقیمانده منومر استایرن در ظروف یکبار مصرف از جنس پلی استایرن ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری
۹۳ تأثير قيمت و تبليغات بر گرايش اندازه بسته بندي مترجمان: محمد خدابخشی، امین امینی
۹۴ Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs Narges Omidi. Bahman Zamani. Mehdi Farhoodi. Sanaz Omid
۹۵ ۲٫   In-package atmospheric cold plasma application of strawberry Abbaszadeh RPouraghdam A
۹۶ مروری بر اهمیت بسته بندی در تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی و مواد غذایی رضا رضانژا، حسین غفاری توران، آرش علاألدینی، حبیب بدلی
۹۷ بیو نانو تکنولوژی برای بسته بندی  فعال مواد غذایی محمدرضا کریمی
۹۸ بسته بندی کنسرو غذای اضطراری فرزانه ایزدی، سجاد ایزدی
۹۹ گردآوری معیارهای آزمون و ارزیابی کامپوزیت های زمینه پلیمری به کار رفته در بسته بندی های کامپوزیتی

 

حجت رجب زاده، محمد رضائی، فاطمه نوروزی
۱۰۰ مروری بر جایگاه، اهمیت و آینده الیاف لیگنوسلولزی در بسته بندی پایدار حسین جلالی ترشیزی، پرنیان سلیمی
۱۰۱ تجزیه و ایمنی زیستی نانوسلولز در کاربردهای بسته بندی حسین جلالی ترشیزی، پرنیان سلیم
۱۰۲ نقش بسته بندی در زنجیره تامین و بررسی فرصت های انطباق محتوای رسانه های تبلیغاتی با ویژگی های بسته بندی به تناسب انتظارات محمد خدابخشی ، سید محمود حافظ
۱۰۳ ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯿﺰان ﻣﻬﺎﺟﺮت کلی در ﻇﺮوف و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه ﺑﺎ روش ﻫﺎي ﺗﺰرﯾﻘﯽ ﺗﺮﻣﻮﻓﺮﻣﯿﻨﮓ از ﺟﻨﺲ ﭘﻠﯽ ﭘﺮوﭘﯿﻠﻦ در اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری
۱۰۴ بررسی میزان مهاجرت کلی در ظروف از جنس پلی استایرن در استان اصفهان ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری
۱۰۵ بررسی مطالعات مربوط به مواجهه انسانی با استایرن مهاجرت یافته از  ظروف بسته بندی به مواد غذایی زهرا اسفندیاری، ندا قسامی
۱۰۶ بررسی میزان مهاجرت کلی در بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتالات (پت) در استان اصفهان ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری
۱۰۷ کاربردهای نانو مواد در توسعة فناوری های بسته بندی مواد غذایی سازگار با محیط زیست سعید بهنام
۱۰۸ تاثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی حنانه منیری.رضا فرهمندفر. علی معتمدزادگان
۱۰۹ بررسی اثر خشک کردن ماکروویو وکف پوشی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه شاهی حنانه منیری،.رضا فرهمندفر، علی معتمدزادگان
۱۱۰ کاربردی نوین از بسته‌ بندی فعال در نگهداری و حمل‌ و ‌نقل مواد ‌غذایی سپیده بهرامی
۱۱۱ کاربردهای بالقوه فناوری نانو در فرایند و بسته بندی گوشت آتوسافرخ، اکرم شریفی،
۱۱۲ بررسی های جدید بسته بندی فعال در صنایع غذایی فاطمه عبدی شیخلری، پریساکربلایی حسینی غیاثوند،حمزه محمد حسینی
۱۱۳ بررسی کاربرد بسته بندی PET در صنعت فراروده های غذایی فرادما مریم توکلی
۱۱۴ مهندسی و تولید بسته بندی حاوی بیوسنسورهای برپایه نانو مواد جهت تعیین ایمنی مواد غذایی وحید باقری، بابک قنبرزاده، علی احسانی
۱۱۵ مروری بر خواص صمغ فارسی و کاربردهای آن در بسته ‌بندی و پوشش دهی مواد غذایی سید حسن موسوی، رضا رضانژاد
۱۱۶ بررسی ویژگی­های طراحی برند و بسته­بندی چای و دمنوش­های گیاهی ناهید بوستانی
۱۱۷ بررسی قواعد ارگونومیک در طراحی سبدهای حمل کالا فروغ عموئیان
۱۱۸ استفاده از کامپوزیت های پلیمری در تغییر بسته بندی های چوبی به بسته بندی های اقتصادی سازگار با محیط زیست فاطمه نوروزی، حجت رجب زاده
۱۱۹ طراحی غذا به کمک بسته بندی برای سالمندان نسرین مقدم، عاطفه نادعلی
۱۲۰ رویکردی نوین درطراحی بسته بندی سوغاتی تهران نسرین مقدم، محمد نظیفی
۱۲۱ طراحی غذا به کمک بسته بندی برای سالمندان نسرین مقدم، عاطفه نادعلی
۱۲۲ بررسی ارتباط بو و فرم در طراحی بسته بندی عطر نسرین مقدم، بهارنجات

 

 


Warning: Illegal string offset 'update_browscap' in /home/ispst/domains/ispst-pack.ir/public_html/pc/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/statistics.class.php on line 157