لیست مقالات پوستری
| ردیف | عنوان مقاله | نویسنده / نویسندگان مقاله | 
| ۱ | تاثیر برچسب های بسته بندی بر فرآیند بازیافت کاغذ های باطله | حمید رضا رودی، مهدی سمیعی کوتناهی | 
| ۲ | بسته بندی استاندارد و مشتری پسند ، موئلفه از یاد رفته در صنایع دستی ایران | محمد افروغ | 
| ۳ | طراحی و کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) | حدیث آریایی | 
| ۴ | طراحی و گرافیک ،چاپ دو رکن در ارتقای بسته بندی صادرات | حبیب ملاحسینی | 
| ۵ | مروری بر روش های نوین آمایش پساب صنایع خمیر وکاغذ | الهام کشمیری زاده | 
| ۶ | طرح لیوان یکبار مصرف با رویکرد کاهش حجم پسماند | وجید نوروزی بزاز، مجتبی ثابت فرد | 
| ۷ | بررسی و تحلیل میزان اثر بخشی هندسه بسته بندی بر هویت کالا | سارا طراوتی ۱ ، جهانگیر حسین پور | 
| ۸ | اساس عملکرد و ساختار بسته بندی های خودگرم شونده | محمدحسین طاهری۱*، امیرحسین عابدینی۲ مهدی فرهودی۳ | 
| ۹ | ۱٫ Study of physical and mechanical properties of PE/CNC nanocomposite for food packaging applications | حیدر بیگی | 
| ۱۰ | افزایش زمان ماندگاری آجیل ها و مغز ها با استفاده از پوشش های خوراکی | فاطمه کاظمیان۱* ، مهدی فرهودی۲، مرضیه حسینی۳ ، سعیده شجاعی۴ | 
| ۱۱ | بسته بندی نانو در مواد غذایی | میترا ملاییپروری، مجید جوانمرد داخلی*، محمدرضا میمنت | 
| ۱۲ | کاربرد بیوسنسور در بسته بندی هوشمند مواد غذایی | سیده لیلا حسینی پور، مجيد جوانمرد۲* | 
| ۱۳ | بسته بندی ضد میکروبی | دنیا مرادی۱، افشین سلاح ورزی۲، مونا شریفی سلطانی۳، مجید جوانمرد۴ | 
| ۱۴ | بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی | مونا شریفی سلطانی، دنیا مرادی، افشین سلاح ورزی، مجید جوانمرد | 
| ۱۵ | بررسی افزودن آنتیاکسیدان در پوششهای گوشت و محصولات گوشتی | هانیه طلوعی*۱، مهدی فرهودی۲ | 
| ۱۶ | بسته بندی و فیلم های خوراکی در مواد غذایی | سید اکرم موسوی، مجید جوانمرد | 
| ۱۷ | Different analytical methods for determine Bisphenol A and its derivatives in food packaging: A Review | Bahman Zamani1. Narges Omidi1. Mehdi Farhoodi2 | 
| ۱۸ | تهیه و بررسی فیلم های بسته بندی کششی با شفافیت بسیار بالا بر پایه آمیزه های پلی اتیلن سبک شاخه ای/پلی ۱ هگزن | سجاد فتوحی | 
| ۱۹ | Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs: A Review | Narges Omidi Arjenaki 1. Bahman Zamani 1. Mehdi Farhoodi 2. Sanaz omid | 
| ۲۰ | عوامل موثر بر پدیده مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی | سیده لیلا حسینی پور۱ ، سهیل اسکندری۲،۳* | 
| ۲۱ | مروری بر تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی پروبیوتیک ها در پنیر | ساناز امید، مهدی فرهودی، نگین نوری۳، نرگس امیدی۴ | 
| ۲۲ | بسته بندی نان های بدون گلوتن | میکائیل جدیدی زرگر۱، پریسا رحمانی۲، ناصر صداقت۳ | 
| ۲۳ | روش های نوین بسته بندی انجیر | آسیه قیافه شیرزادی۱، ناصر صداقت۲ | 
| ۲۴ | فرآوری و بسته بندی ترخینه | فاطمه کاظمیان راد۱، زهرا خلوصی۲، ناصر صداقت۳ | 
| ۲۵ | هویت بخشی به بسته بندی المان فرهنگی | محمدرضا شریفزاده۱، زهرا کریمیپور۲ | 
| ۲۶ | انتخاب بسته بندی کیفی از طریق فناوری ردیابی چشم | رضا پورزند | 
| ۲۷ | بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده قارچ دنبلان صحرایی | روح انگیز سپهری ، شیوا قائد رحمتی، ناصر صداقت | 
| ۲۸ | معیار های موثر در طراحی فرم عملکرد بسته بندی کالاهای ایرانی | فروغ عموئیان | 
| ۲۹ | استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات | مهسا مومنی رفیع، ناصرصداقت | 
| ۳۰ | ملاحظات مربوط به مقررات جهانی جهت بسته بندی سبز | نویسنده:  George G. Misko مترجمان: محمد خدابخشی، کیوان رزق ده | 
| ۳۱ | بسته بندی جهت بهره وري اکولوژيکي زنجیره تامین (چرا لجستیک باید در فرآيند توسعه بسته بندی دخالت کند؟ ) | نویسنده: Katrin Molina-Besch and Henrik Pa° lsson مترجمان: محمد خدابخشی، کیوان رزق ده | 
| ۳۲ | بسته بندی دارو، تازههای بسته بندی و مولفه های مهم تاثیرگذار در بسته بندی و مشکلات صادرات دارو | محمد خدابخشی، ندا اصلان زاده۲ | 
| ۳۳ | بررسی چالشهای بسته بندی پایدار در محیط زیست | دکتر محمد خدابخشی، دکتر رضا محسنی | 
| ۳۴ | بسته بندی داروهای گیاهی و ارتباط آن با نرخ پذیرش توسط مردم از منظر زیستی، کشاورزی، اقتصادی، تجاری و ارتباطی | نویسندگان: مختار یونس ، سوزان دیدا مترجمان: محمد خدابخشی، ندا اصلانزاده | 
| ۳۵ | “تدارکات بسته بندی پایدار” پیوند بین پایداری و رقابت پذیری در زنجیره های تامین | نویسندگان: Jesús García-Arca , A. Trinidad González-Portela Garrido and J. Carlos Prado-Prado مترجمان: محمد محمد همتی | 
| ۳۶ | نقش اجرای استانداردهای متا در”تدارکات بسته بندی” برای بهبود عملکرد در زنجیره تامین | ناصر میر نظامی | 
| ۳۷ | تهیه نانو پوشش ضد میکروبی و خوراکی ازپوسته دانه اسفرزه براي افزایش ماندگاری آجیل و خشكبار | عبدالرسول ارومیه ای | 
| ۳۸ | پالتهای چوبی و کاربرد آن در سیستم های حمل و نقل | رضایی ارجمند | 
| ۳۹ | بررسی جایگاه بسته بندی در صنایع دستی | روح اله رحمانی | 
| ۴۰ | تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید | زهرا طلوعی، عبدالرسول ارومیه ای | 
| ۴۱ | تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان | شهناز فاطمی | 
| ۴۲ | کاربرد نقوش تصویری ایرانی اسلامی -در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران | گلناز همام | 
| ۴۳ | بایونانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی: مروری بر پیشرفت های اخیر | مهدیس سادات طباطبایی | 
| ۴۴ | حفاظت از محیط زیست، ایجاد اشتغال، تولید محصولات با ارزش افزوده از ضایعات پلاستیکی | عبدالرسول ارومیه ای | 
| ۴۵ | برهمكنش پلاستيك هاي بسته بندي با محصول | صالحه صنیعی نیامقدم ، عبدالرسول ارومیه ای | 
| ۴۶ | روند استفاده از پالت های چوبی در سیستم های توزیع | آزاد فلاح | 
| ۴۷ | افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن | صالحه صنیعی نیامقدم ، عبدالرسول ارومیه ای | 
| ۴۸ | آینده بازار بایو پلاستیک ها در جهان | عبدالرسول ارومیه ای | 
| ۴۹ | تهیه و بررسی خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های نانو بایو پلیمری بر پایه پلی لاکتیک اسید | آیدا یکتا۱، عبدالرسول ارومیه ای۲ | 
| ۵۰ | تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات | مائده روحانی، ناصر صداقت | 
| ۵۱ | بررسی تاثیر عناصر بسته بندی مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان با نقش تعدیلگری متغیرهای جمعیت شناختی | داود فیض، مرتضی خیرالدین قدیرآبادی | 
| ۵۲ | تعیین ویسکوزیته چسب های حلالی پایه پلی کلروپرن جهت بسته بندی نرگس ستوده روش | نغمه ستوده روش، الهام کشمیری زاده | 
| ۵۳ | حذف رنگ از پساب شبیه سازی شده در قسمت بسته بندی صنایع نساجی | فاطمه اسدالهی، الهام کشمیری زاده | 
| ۵۴ | پلیمرها عامل موثر در گسترش کیفیت صنعت بسته بندی | واحد رحمانپور، مریم آزادتیرکان، غلامرضا نوری ، نوید پیرایکده لو | 
| ۵۵ | رویکرد جدید علم نانو مواد در بسته بندی مواد غذایی | آتوسافرخ، اکرم شریفی، | 
| ۵۶ | مروری بر تأثیر اصلاح فیزیکی بر خصوصیات فیلم بر پایه نشاسته | پردیس احمدیان، الهه نصوحیان، هومان مولوی | 
| ۵۷ | تأثیر بستهبندی هوشمند در گیاهان دارویی | سامان عثمانپور ، زانیار زیباهوش | 
| ۵۸ | بررسی اثر تصفیه با بهره گیری از روش های نوین برپساب صنایع تولید کننده خمیر و کاغذ | لاله جاوید | 
| ۵۹ | استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی انتی باکتریال برای بسته بندی مواد غذایی | روناک امیری، محسن اکبری، روزبه امیری | 
| ۶۰ | روش های تولید، عوامل موثر و کاربرد انکپسولاسیون پپتیدها در موادغذایی | سید علیرضا بنی هاشمی، مهدی نیکو، زهرا قاسم پور، علی احسانی ، محمد یوسفی، آرزو خضرلو | 
| ۶۱ | مروری بر تاثیر مواد و روشهای مختلف بستهبندی بر زنده مانی و پایداری نگهداری باکتری های پروبیوتیک در محصولات غذایی | زهرا حسینآبادی، مجتبی جعفری، علی مهرابی، مهسا رضاپور | 
| ۶۲ | مروری بر تاثیر بسته بندی اسکین تحت خلاء بر کیفیت گوشت خام و محصولات گوشتی فرآوری شده | علی مهرابی، مجتبی جعفری، زهرا حسینآبادی، مهسا رضاپور | 
| ۶۳ | بررسی مروری تاثیر جاذب های اکسیژن بر ویژگی های کیفی گوشت و فراورده های گوشتی | حسین حسن نژاد، مجتبی جعفری، آیدین طارمسری | 
| ۶۴ | کاربرد ضایعات صنعت کشاورزی و دریایی در بسته بندی مواد غذایی | مهسا رضاپور، مجتبی جعفری، زهرا حسین آبادی، علی مهرابی | 
| ۶۵ | نقش پپتیدهای ضد میکروبی در بسته بندی فعال مواد غذایی | سید علیرضا بنی هاشمی، آرزو خضرلو۲،مهدی نیکو، علی احسانی | 
| ۶۶ | کاربرد فیلم های خوراکی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی | ایرج کریمی ثانی ، پیمان محمودزاد، فاطمه دادخواه، اصغرعابدي | 
| ۶۷ | کاربرد مواد تغییر فاز در بستهبندی مواد غذایی برای جلوگیری از نوسانات حرارتی | الهام آلحسینی، سید مهدی جعفری | 
| ۶۸ | استفاده از فناوری الکتروریسی و نانوالیاف در بسته بندی مواد غذایی | الهام آلحسینی، سید مهدی جعفری | 
| ۶۹ | بسته بندی کالاهای صادراتی | مژده صابری | 
| ۷۰ | بسته بندی پلیمری زیست تخریب پذیر | بهزاد محمدی، نرگس السادات موسوی | 
| ۷۱ | تأثیر پالایش بر خواص ساختاری الیاف سلولزی و ویژگی های کاغذ تهیه شده | حمیدرضا رودی | 
| ۷۲ | مروری بر بسته بندی مواد غذایی، نقش ها، مواد، و مسائل مربوط به محیط زیست | سید مهدی میرکمالی | 
| ۷۳ | بستهبندی و کاربرد آن در محصولات گوشتی | عارف عرفانی ، میرخلیل پیروزی فرد، هادی الماسی، نسا غیبی | 
| ۷۴ | فناوری بسته بندی های نوین و دوستدار محیط زیست در صنعت غذا | مهرنوش توکلی، محمدهادی آریایی منفرد | 
| ۷۵ | تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن | فاطمه خوشدونی فراهانی، عبدالرسول ارومیه ای، انوشه شریفان | 
| ۷۶ | بررسی تأثیر بسته بندی در تأمین رضایت مشتریان در حوزه لجستیک نظامی | عبد الرحمن کشوری، رضا عارف، حسن زلفی* | 
| ۷۷ | کاربرد فیلم ها و پوشش های ضد میکروب در بسته بندی مواد غذایی | فرهاد غفاری آذر، فرید عمیدی فضلی | 
| ۷۸ | Improvement of Paper Strengths through Partially Use of Highly Externally Fibrillated Fibers | Hamidreza Rudi,a | 
| ۷۹ | پیشرفت های امروزی در تولید نانوساختارهای سلولزی | حمیدرضا رودی | 
| ۸۰ | کاربرد و انواع شبکه های حسگر و نانو حسگر در کنترل کیفیت محصولات غذایی | فرهاد غفاری آذر، فرید عمیدی فضلی | 
| ۸۱ | مهاجرت ترکیبات شیمیایی از پلیمرهای بسته بندی مواد غذایی در طی فرآیندهای حرارتی و انبارش و تاثیر آن بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی | ضحی چهاردهی سیرتی، احمدرضا زمانی فریزهندی | 
| ۸۲ | بسته بندی با کاربری چندگانه | علی زینال ، سارا کریمی صفت | 
| ۸۳ | کاغذ ضدباکتری از الیاف بازیافتی | حمیدرضا رودی | 
| ۸۴ | استفاده از نانوسلولز در صنعت بسته بندی سبز صنایع غذایی | سید رحمان جعفری پطرودی | 
| ۸۵ | مدل بررسی تاثیر عوامل تامینی در بسته بندی مهمات با استفاده از منطق فازی | عبد الرحمن کشوری، رضا عارف، حسن زلفی* | 
| ۸۶ | بررسی اهمیت شاخص های امنیت بسته بندی در لجستیک نظامی | حسن زلفی*، احمدتهرانی گوهر | 
| ۸۷ | بررسی متقابل تاثیر پیاده سازی شاخص های تامینی و اقتصادی در بسته بندی سلاح و مهمات با استفاده از منظق فازی | عبدالرحمان کشوری، رضا عارف، حسن زلفی | 
| ۸۸ | راهکار های مناسب در راستای جایگزینی برای بسته بندی نان | احترام نوری | 
| ۸۹ | تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذره دی اکسید تیتانیوم : خصوصیات فیزیک و شیمیایی | واحد تحقیق توسعه گروه دانش بنیان صنعتی طب پلاستیک نوین ۱ | 
| ۹۰ | اثر کاربرد تیمار UVC و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر خواص کیفی ، میکروبی و ارزش غذایی آریل انار آماده مصرف | مهشاد مقومي، يونس مستوفي، ذبيح اله زماني، علیرضا طلایی | 
| ۹۱ | مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایه ی پروتئین آب پنیر | فروغ عباسی شهیر، زاهد احمدی، سمیه محمدی | 
| ۹۲ | بررسی میزان باقیمانده منومر استایرن در ظروف یکبار مصرف از جنس پلی استایرن | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری | 
| ۹۳ | تأثير قيمت و تبليغات بر گرايش اندازه بسته بندي | مترجمان: محمد خدابخشی، امین امینی | 
| ۹۴ | Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs | Narges Omidi. Bahman Zamani. Mehdi Farhoodi. Sanaz Omid | 
| ۹۵ | ۲٫ In-package atmospheric cold plasma application of strawberry | Abbaszadeh RPouraghdam A | 
| ۹۶ | مروری بر اهمیت بسته بندی در تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی و مواد غذایی | رضا رضانژا، حسین غفاری توران، آرش علاألدینی، حبیب بدلی | 
| ۹۷ | بیو نانو تکنولوژی برای بسته بندی فعال مواد غذایی | محمدرضا کریمی | 
| ۹۸ | بسته بندی کنسرو غذای اضطراری | فرزانه ایزدی، سجاد ایزدی | 
| ۹۹ | گردآوری معیارهای آزمون و ارزیابی کامپوزیت های زمینه پلیمری به کار رفته در بسته بندی های کامپوزیتی 
 | حجت رجب زاده، محمد رضائی، فاطمه نوروزی | 
| ۱۰۰ | مروری بر جایگاه، اهمیت و آینده الیاف لیگنوسلولزی در بسته بندی پایدار | حسین جلالی ترشیزی، پرنیان سلیمی | 
| ۱۰۱ | تجزیه و ایمنی زیستی نانوسلولز در کاربردهای بسته بندی | حسین جلالی ترشیزی، پرنیان سلیم | 
| ۱۰۲ | نقش بسته بندی در زنجیره تامین و بررسی فرصت های انطباق محتوای رسانه های تبلیغاتی با ویژگی های بسته بندی به تناسب انتظارات | محمد خدابخشی ، سید محمود حافظ | 
| ۱۰۳ | ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯿﺰان ﻣﻬﺎﺟﺮت کلی در ﻇﺮوف و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه ﺑﺎ روش ﻫﺎي ﺗﺰرﯾﻘﯽ ﺗﺮﻣﻮﻓﺮﻣﯿﻨﮓ از ﺟﻨﺲ ﭘﻠﯽ ﭘﺮوﭘﯿﻠﻦ در اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری | 
| ۱۰۴ | بررسی میزان مهاجرت کلی در ظروف از جنس پلی استایرن در استان اصفهان | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری | 
| ۱۰۵ | بررسی مطالعات مربوط به مواجهه انسانی با استایرن مهاجرت یافته از ظروف بسته بندی به مواد غذایی | زهرا اسفندیاری، ندا قسامی | 
| ۱۰۶ | بررسی میزان مهاجرت کلی در بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتالات (پت) در استان اصفهان | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری | 
| ۱۰۷ | کاربردهای نانو مواد در توسعة فناوری های بسته بندی مواد غذایی سازگار با محیط زیست | سعید بهنام | 
| ۱۰۸ | تاثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی | حنانه منیری.رضا فرهمندفر. علی معتمدزادگان | 
| ۱۰۹ | بررسی اثر خشک کردن ماکروویو وکف پوشی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه شاهی | حنانه منیری،.رضا فرهمندفر، علی معتمدزادگان | 
| ۱۱۰ | کاربردی نوین از بسته بندی فعال در نگهداری و حمل و نقل مواد غذایی | سپیده بهرامی | 
| ۱۱۱ | کاربردهای بالقوه فناوری نانو در فرایند و بسته بندی گوشت | آتوسافرخ، اکرم شریفی، | 
| ۱۱۲ | بررسی های جدید بسته بندی فعال در صنایع غذایی | فاطمه عبدی شیخلری، پریساکربلایی حسینی غیاثوند،حمزه محمد حسینی | 
| ۱۱۳ | بررسی کاربرد بسته بندی PET در صنعت فراروده های غذایی فرادما | مریم توکلی | 
| ۱۱۴ | مهندسی و تولید بسته بندی حاوی بیوسنسورهای برپایه نانو مواد جهت تعیین ایمنی مواد غذایی | وحید باقری، بابک قنبرزاده، علی احسانی | 
| ۱۱۵ | مروری بر خواص صمغ فارسی و کاربردهای آن در بسته بندی و پوشش دهی مواد غذایی | سید حسن موسوی، رضا رضانژاد | 
| ۱۱۶ | بررسی ویژگیهای طراحی برند و بستهبندی چای و دمنوشهای گیاهی | ناهید بوستانی | 
| ۱۱۷ | بررسی قواعد ارگونومیک در طراحی سبدهای حمل کالا | فروغ عموئیان | 
| ۱۱۸ | استفاده از کامپوزیت های پلیمری در تغییر بسته بندی های چوبی به بسته بندی های اقتصادی سازگار با محیط زیست | فاطمه نوروزی، حجت رجب زاده | 
| ۱۱۹ | طراحی غذا به کمک بسته بندی برای سالمندان | نسرین مقدم، عاطفه نادعلی | 
| ۱۲۰ | رویکردی نوین درطراحی بسته بندی سوغاتی تهران | نسرین مقدم، محمد نظیفی | 
| ۱۲۱ | طراحی غذا به کمک بسته بندی برای سالمندان | نسرین مقدم، عاطفه نادعلی | 
| ۱۲۲ | بررسی ارتباط بو و فرم در طراحی بسته بندی عطر | نسرین مقدم، بهارنجات | 




