لیست مقالات پوستری
ردیف | عنوان مقاله | نویسنده / نویسندگان مقاله |
۱ | تاثیر برچسب های بسته بندی بر فرآیند بازیافت کاغذ های باطله | حمید رضا رودی، مهدی سمیعی کوتناهی |
۲ | بسته بندی استاندارد و مشتری پسند ، موئلفه از یاد رفته در صنایع دستی ایران | محمد افروغ |
۳ | طراحی و کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) | حدیث آریایی |
۴ | طراحی و گرافیک ،چاپ دو رکن در ارتقای بسته بندی صادرات | حبیب ملاحسینی |
۵ | مروری بر روش های نوین آمایش پساب صنایع خمیر وکاغذ | الهام کشمیری زاده |
۶ | طرح لیوان یکبار مصرف با رویکرد کاهش حجم پسماند | وجید نوروزی بزاز، مجتبی ثابت فرد |
۷ | بررسی و تحلیل میزان اثر بخشی هندسه بسته بندی بر هویت کالا | سارا طراوتی ۱ ، جهانگیر حسین پور |
۸ | اساس عملکرد و ساختار بسته بندی های خودگرم شونده | محمدحسین طاهری۱*، امیرحسین عابدینی۲ مهدی فرهودی۳ |
۹ | ۱٫ Study of physical and mechanical properties of PE/CNC nanocomposite for food packaging applications | حیدر بیگی |
۱۰ | افزایش زمان ماندگاری آجیل ها و مغز ها با استفاده از پوشش های خوراکی | فاطمه کاظمیان۱* ، مهدی فرهودی۲، مرضیه حسینی۳ ، سعیده شجاعی۴ |
۱۱ | بسته بندی نانو در مواد غذایی | میترا ملاییپروری، مجید جوانمرد داخلی*، محمدرضا میمنت |
۱۲ | کاربرد بیوسنسور در بسته بندی هوشمند مواد غذایی | سیده لیلا حسینی پور، مجيد جوانمرد۲* |
۱۳ | بسته بندی ضد میکروبی | دنیا مرادی۱، افشین سلاح ورزی۲، مونا شریفی سلطانی۳، مجید جوانمرد۴ |
۱۴ | بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی | مونا شریفی سلطانی، دنیا مرادی، افشین سلاح ورزی، مجید جوانمرد |
۱۵ | بررسی افزودن آنتیاکسیدان در پوششهای گوشت و محصولات گوشتی | هانیه طلوعی*۱، مهدی فرهودی۲ |
۱۶ | بسته بندی و فیلم های خوراکی در مواد غذایی | سید اکرم موسوی، مجید جوانمرد |
۱۷ | Different analytical methods for determine Bisphenol A and its derivatives in food packaging: A Review | Bahman Zamani1. Narges Omidi1. Mehdi Farhoodi2 |
۱۸ | تهیه و بررسی فیلم های بسته بندی کششی با شفافیت بسیار بالا بر پایه آمیزه های پلی اتیلن سبک شاخه ای/پلی ۱ هگزن | سجاد فتوحی |
۱۹ | Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs: A Review | Narges Omidi Arjenaki 1. Bahman Zamani 1. Mehdi Farhoodi 2. Sanaz omid |
۲۰ | عوامل موثر بر پدیده مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی | سیده لیلا حسینی پور۱ ، سهیل اسکندری۲،۳* |
۲۱ | مروری بر تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی پروبیوتیک ها در پنیر | ساناز امید، مهدی فرهودی، نگین نوری۳، نرگس امیدی۴ |
۲۲ | بسته بندی نان های بدون گلوتن | میکائیل جدیدی زرگر۱، پریسا رحمانی۲، ناصر صداقت۳ |
۲۳ | روش های نوین بسته بندی انجیر | آسیه قیافه شیرزادی۱، ناصر صداقت۲ |
۲۴ | فرآوری و بسته بندی ترخینه | فاطمه کاظمیان راد۱، زهرا خلوصی۲، ناصر صداقت۳ |
۲۵ | هویت بخشی به بسته بندی المان فرهنگی | محمدرضا شریفزاده۱، زهرا کریمیپور۲ |
۲۶ | انتخاب بسته بندی کیفی از طریق فناوری ردیابی چشم | رضا پورزند |
۲۷ | بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده قارچ دنبلان صحرایی | روح انگیز سپهری ، شیوا قائد رحمتی، ناصر صداقت |
۲۸ | معیار های موثر در طراحی فرم عملکرد بسته بندی کالاهای ایرانی | فروغ عموئیان |
۲۹ | استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات | مهسا مومنی رفیع، ناصرصداقت |
۳۰ | ملاحظات مربوط به مقررات جهانی جهت بسته بندی سبز | نویسنده: George G. Misko
مترجمان: محمد خدابخشی، کیوان رزق ده |
۳۱ | بسته بندی جهت بهره وري اکولوژيکي زنجیره تامین (چرا لجستیک باید در فرآيند توسعه بسته بندی دخالت کند؟ ) | نویسنده: Katrin Molina-Besch and Henrik Pa° lsson
مترجمان: محمد خدابخشی، کیوان رزق ده |
۳۲ | بسته بندی دارو، تازههای بسته بندی و مولفه های مهم تاثیرگذار در بسته بندی و مشکلات صادرات دارو | محمد خدابخشی، ندا اصلان زاده۲ |
۳۳ | بررسی چالشهای بسته بندی پایدار در محیط زیست | دکتر محمد خدابخشی، دکتر رضا محسنی |
۳۴ | بسته بندی داروهای گیاهی و ارتباط آن با نرخ پذیرش توسط مردم از منظر زیستی، کشاورزی، اقتصادی، تجاری و ارتباطی | نویسندگان: مختار یونس ، سوزان دیدا
مترجمان: محمد خدابخشی، ندا اصلانزاده |
۳۵ | “تدارکات بسته بندی پایدار” پیوند بین پایداری و رقابت پذیری در زنجیره های تامین | نویسندگان: Jesús García-Arca , A. Trinidad González-Portela Garrido and J. Carlos Prado-Prado
مترجمان: محمد محمد همتی |
۳۶ | نقش اجرای استانداردهای متا در”تدارکات بسته بندی” برای بهبود عملکرد در زنجیره تامین | ناصر میر نظامی |
۳۷ | تهیه نانو پوشش ضد میکروبی و خوراکی ازپوسته دانه اسفرزه براي افزایش ماندگاری آجیل و خشكبار | عبدالرسول ارومیه ای |
۳۸ | پالتهای چوبی و کاربرد آن در سیستم های حمل و نقل | رضایی ارجمند |
۳۹ | بررسی جایگاه بسته بندی در صنایع دستی | روح اله رحمانی |
۴۰ | تهیه بسته بندی های آنتی باکتریال و زیست تخریب پذیر بر پایه پلی لاکتیک اسید | زهرا طلوعی، عبدالرسول ارومیه ای |
۴۱ | تأثیر زیباشناختی استفاده از نقش مایه های سنتی و بومی در بسته بندی پسته صادراتی استان کرمان | شهناز فاطمی |
۴۲ | کاربرد نقوش تصویری ایرانی اسلامی -در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران | گلناز همام |
۴۳ | بایونانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی: مروری بر پیشرفت های اخیر | مهدیس سادات طباطبایی |
۴۴ | حفاظت از محیط زیست، ایجاد اشتغال، تولید محصولات با ارزش افزوده از ضایعات پلاستیکی | عبدالرسول ارومیه ای |
۴۵ | برهمكنش پلاستيك هاي بسته بندي با محصول | صالحه صنیعی نیامقدم ، عبدالرسول ارومیه ای |
۴۶ | روند استفاده از پالت های چوبی در سیستم های توزیع | آزاد فلاح |
۴۷ | افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن | صالحه صنیعی نیامقدم ، عبدالرسول ارومیه ای |
۴۸ | آینده بازار بایو پلاستیک ها در جهان | عبدالرسول ارومیه ای |
۴۹ | تهیه و بررسی خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های نانو بایو پلیمری بر پایه پلی لاکتیک اسید | آیدا یکتا۱، عبدالرسول ارومیه ای۲ |
۵۰ | تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات | مائده روحانی، ناصر صداقت |
۵۱ | بررسی تاثیر عناصر بسته بندی مواد خوراکی بر انتخاب محصول توسط کودکان با نقش تعدیلگری متغیرهای جمعیت شناختی | داود فیض، مرتضی خیرالدین قدیرآبادی |
۵۲ | تعیین ویسکوزیته چسب های حلالی پایه پلی کلروپرن جهت بسته بندی نرگس ستوده روش | نغمه ستوده روش، الهام کشمیری زاده |
۵۳ | حذف رنگ از پساب شبیه سازی شده در قسمت بسته بندی صنایع نساجی | فاطمه اسدالهی، الهام کشمیری زاده |
۵۴ | پلیمرها عامل موثر در گسترش کیفیت صنعت بسته بندی | واحد رحمانپور، مریم آزادتیرکان، غلامرضا نوری ، نوید پیرایکده لو |
۵۵ | رویکرد جدید علم نانو مواد در بسته بندی مواد غذایی | آتوسافرخ، اکرم شریفی، |
۵۶ | مروری بر تأثیر اصلاح فیزیکی بر خصوصیات فیلم بر پایه نشاسته | پردیس احمدیان، الهه نصوحیان، هومان مولوی |
۵۷ | تأثیر بستهبندی هوشمند در گیاهان دارویی | سامان عثمانپور ، زانیار زیباهوش |
۵۸ | بررسی اثر تصفیه با بهره گیری از روش های نوین برپساب صنایع تولید کننده خمیر و کاغذ | لاله جاوید |
۵۹ | استفاده از فیلم نانوکمپوزیتی انتی باکتریال برای بسته بندی مواد غذایی | روناک امیری، محسن اکبری، روزبه امیری |
۶۰ | روش های تولید، عوامل موثر و کاربرد انکپسولاسیون پپتیدها در موادغذایی | سید علیرضا بنی هاشمی، مهدی نیکو، زهرا قاسم پور، علی احسانی ، محمد یوسفی، آرزو خضرلو |
۶۱ | مروری بر تاثیر مواد و روشهای مختلف بستهبندی بر زنده مانی و پایداری نگهداری باکتری های پروبیوتیک در محصولات غذایی | زهرا حسینآبادی، مجتبی جعفری، علی مهرابی، مهسا رضاپور |
۶۲ | مروری بر تاثیر بسته بندی اسکین تحت خلاء بر کیفیت گوشت خام و محصولات گوشتی فرآوری شده | علی مهرابی، مجتبی جعفری، زهرا حسینآبادی، مهسا رضاپور |
۶۳ | بررسی مروری تاثیر جاذب های اکسیژن بر ویژگی های کیفی گوشت و فراورده های گوشتی | حسین حسن نژاد، مجتبی جعفری، آیدین طارمسری |
۶۴ | کاربرد ضایعات صنعت کشاورزی و دریایی در بسته بندی مواد غذایی | مهسا رضاپور، مجتبی جعفری، زهرا حسین آبادی، علی مهرابی |
۶۵ | نقش پپتیدهای ضد میکروبی در بسته بندی فعال مواد غذایی | سید علیرضا بنی هاشمی، آرزو خضرلو۲،مهدی نیکو، علی احسانی |
۶۶ | کاربرد فیلم های خوراکی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی | ایرج کریمی ثانی ، پیمان محمودزاد، فاطمه دادخواه، اصغرعابدي |
۶۷ | کاربرد مواد تغییر فاز در بستهبندی مواد غذایی برای جلوگیری از نوسانات حرارتی | الهام آلحسینی، سید مهدی جعفری |
۶۸ | استفاده از فناوری الکتروریسی و نانوالیاف در بسته بندی مواد غذایی | الهام آلحسینی، سید مهدی جعفری |
۶۹ | بسته بندی کالاهای صادراتی | مژده صابری |
۷۰ | بسته بندی پلیمری زیست تخریب پذیر | بهزاد محمدی، نرگس السادات موسوی |
۷۱ | تأثیر پالایش بر خواص ساختاری الیاف سلولزی و ویژگی های کاغذ تهیه شده | حمیدرضا رودی |
۷۲ | مروری بر بسته بندی مواد غذایی، نقش ها، مواد، و مسائل مربوط به محیط زیست | سید مهدی میرکمالی |
۷۳ | بستهبندی و کاربرد آن در محصولات گوشتی | عارف عرفانی ، میرخلیل پیروزی فرد، هادی الماسی، نسا غیبی |
۷۴ | فناوری بسته بندی های نوین و دوستدار محیط زیست در صنعت غذا | مهرنوش توکلی، محمدهادی آریایی منفرد |
۷۵ | تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن | فاطمه خوشدونی فراهانی، عبدالرسول ارومیه ای، انوشه شریفان |
۷۶ | بررسی تأثیر بسته بندی در تأمین رضایت مشتریان در حوزه لجستیک نظامی | عبد الرحمن کشوری، رضا عارف، حسن زلفی* |
۷۷ | کاربرد فیلم ها و پوشش های ضد میکروب در بسته بندی مواد غذایی | فرهاد غفاری آذر، فرید عمیدی فضلی |
۷۸ | Improvement of Paper Strengths through Partially Use of Highly Externally Fibrillated Fibers | Hamidreza Rudi,a |
۷۹ | پیشرفت های امروزی در تولید نانوساختارهای سلولزی | حمیدرضا رودی |
۸۰ | کاربرد و انواع شبکه های حسگر و نانو حسگر در کنترل کیفیت محصولات غذایی | فرهاد غفاری آذر، فرید عمیدی فضلی |
۸۱ | مهاجرت ترکیبات شیمیایی از پلیمرهای بسته بندی مواد غذایی در طی فرآیندهای حرارتی و انبارش و تاثیر آن بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی | ضحی چهاردهی سیرتی، احمدرضا زمانی فریزهندی |
۸۲ | بسته بندی با کاربری چندگانه | علی زینال ، سارا کریمی صفت |
۸۳ | کاغذ ضدباکتری از الیاف بازیافتی | حمیدرضا رودی |
۸۴ | استفاده از نانوسلولز در صنعت بسته بندی سبز صنایع غذایی | سید رحمان جعفری پطرودی |
۸۵ | مدل بررسی تاثیر عوامل تامینی در بسته بندی مهمات با استفاده از منطق فازی | عبد الرحمن کشوری، رضا عارف، حسن زلفی* |
۸۶ | بررسی اهمیت شاخص های امنیت بسته بندی در لجستیک نظامی | حسن زلفی*، احمدتهرانی گوهر |
۸۷ | بررسی متقابل تاثیر پیاده سازی شاخص های تامینی و اقتصادی در بسته بندی سلاح و مهمات با استفاده از منظق فازی | عبدالرحمان کشوری، رضا عارف، حسن زلفی |
۸۸ | راهکار های مناسب در راستای جایگزینی برای بسته بندی نان | احترام نوری |
۸۹ | تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذره دی اکسید تیتانیوم : خصوصیات فیزیک و شیمیایی | واحد تحقیق توسعه گروه دانش بنیان صنعتی طب پلاستیک نوین ۱ |
۹۰ | اثر کاربرد تیمار UVC و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر خواص کیفی ، میکروبی و ارزش غذایی آریل انار آماده مصرف | مهشاد مقومي، يونس مستوفي، ذبيح اله زماني، علیرضا طلایی |
۹۱ | مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایه ی پروتئین آب پنیر | فروغ عباسی شهیر، زاهد احمدی، سمیه محمدی |
۹۲ | بررسی میزان باقیمانده منومر استایرن در ظروف یکبار مصرف از جنس پلی استایرن | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری |
۹۳ | تأثير قيمت و تبليغات بر گرايش اندازه بسته بندي | مترجمان: محمد خدابخشی، امین امینی |
۹۴ | Migration of chemical contaminants from HDPE packaging materials into foodstuffs | Narges Omidi. Bahman Zamani. Mehdi Farhoodi. Sanaz Omid |
۹۵ | ۲٫ In-package atmospheric cold plasma application of strawberry | Abbaszadeh RPouraghdam A |
۹۶ | مروری بر اهمیت بسته بندی در تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی و مواد غذایی | رضا رضانژا، حسین غفاری توران، آرش علاألدینی، حبیب بدلی |
۹۷ | بیو نانو تکنولوژی برای بسته بندی فعال مواد غذایی | محمدرضا کریمی |
۹۸ | بسته بندی کنسرو غذای اضطراری | فرزانه ایزدی، سجاد ایزدی |
۹۹ | گردآوری معیارهای آزمون و ارزیابی کامپوزیت های زمینه پلیمری به کار رفته در بسته بندی های کامپوزیتی
|
حجت رجب زاده، محمد رضائی، فاطمه نوروزی |
۱۰۰ | مروری بر جایگاه، اهمیت و آینده الیاف لیگنوسلولزی در بسته بندی پایدار | حسین جلالی ترشیزی، پرنیان سلیمی |
۱۰۱ | تجزیه و ایمنی زیستی نانوسلولز در کاربردهای بسته بندی | حسین جلالی ترشیزی، پرنیان سلیم |
۱۰۲ | نقش بسته بندی در زنجیره تامین و بررسی فرصت های انطباق محتوای رسانه های تبلیغاتی با ویژگی های بسته بندی به تناسب انتظارات | محمد خدابخشی ، سید محمود حافظ |
۱۰۳ | ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯿﺰان ﻣﻬﺎﺟﺮت کلی در ﻇﺮوف و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه ﺑﺎ روش ﻫﺎي ﺗﺰرﯾﻘﯽ ﺗﺮﻣﻮﻓﺮﻣﯿﻨﮓ از ﺟﻨﺲ ﭘﻠﯽ ﭘﺮوﭘﯿﻠﻦ در اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری |
۱۰۴ | بررسی میزان مهاجرت کلی در ظروف از جنس پلی استایرن در استان اصفهان | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری |
۱۰۵ | بررسی مطالعات مربوط به مواجهه انسانی با استایرن مهاجرت یافته از ظروف بسته بندی به مواد غذایی | زهرا اسفندیاری، ندا قسامی |
۱۰۶ | بررسی میزان مهاجرت کلی در بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتالات (پت) در استان اصفهان | ندا قسامی، آزاده معتمدی، زهرا اسفندیاری |
۱۰۷ | کاربردهای نانو مواد در توسعة فناوری های بسته بندی مواد غذایی سازگار با محیط زیست | سعید بهنام |
۱۰۸ | تاثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی | حنانه منیری.رضا فرهمندفر. علی معتمدزادگان |
۱۰۹ | بررسی اثر خشک کردن ماکروویو وکف پوشی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه شاهی | حنانه منیری،.رضا فرهمندفر، علی معتمدزادگان |
۱۱۰ | کاربردی نوین از بسته بندی فعال در نگهداری و حمل و نقل مواد غذایی | سپیده بهرامی |
۱۱۱ | کاربردهای بالقوه فناوری نانو در فرایند و بسته بندی گوشت | آتوسافرخ، اکرم شریفی، |
۱۱۲ | بررسی های جدید بسته بندی فعال در صنایع غذایی | فاطمه عبدی شیخلری، پریساکربلایی حسینی غیاثوند،حمزه محمد حسینی |
۱۱۳ | بررسی کاربرد بسته بندی PET در صنعت فراروده های غذایی فرادما | مریم توکلی |
۱۱۴ | مهندسی و تولید بسته بندی حاوی بیوسنسورهای برپایه نانو مواد جهت تعیین ایمنی مواد غذایی | وحید باقری، بابک قنبرزاده، علی احسانی |
۱۱۵ | مروری بر خواص صمغ فارسی و کاربردهای آن در بسته بندی و پوشش دهی مواد غذایی | سید حسن موسوی، رضا رضانژاد |
۱۱۶ | بررسی ویژگیهای طراحی برند و بستهبندی چای و دمنوشهای گیاهی | ناهید بوستانی |
۱۱۷ | بررسی قواعد ارگونومیک در طراحی سبدهای حمل کالا | فروغ عموئیان |
۱۱۸ | استفاده از کامپوزیت های پلیمری در تغییر بسته بندی های چوبی به بسته بندی های اقتصادی سازگار با محیط زیست | فاطمه نوروزی، حجت رجب زاده |
۱۱۹ | طراحی غذا به کمک بسته بندی برای سالمندان | نسرین مقدم، عاطفه نادعلی |
۱۲۰ | رویکردی نوین درطراحی بسته بندی سوغاتی تهران | نسرین مقدم، محمد نظیفی |
۱۲۱ | طراحی غذا به کمک بسته بندی برای سالمندان | نسرین مقدم، عاطفه نادعلی |
۱۲۲ | بررسی ارتباط بو و فرم در طراحی بسته بندی عطر | نسرین مقدم، بهارنجات |